Voornamen (Floriffoux) ☆

Voornamen in Floriffoux

Nederlandstalig | Paperback | 2014

ï»’In het boek Voornamen van Prisma zijn ruim 20.000 namen opgenomen. Van al deze namen worden de verklaring en de betekenis gegeven, vaak ook de regio of het land waar zij voorkomen en bijzonderheden over bekende naamdragers.
Onze voornamenschat is de laatste decennia sterk uitgebreid met vooral Engelse en Amerikaanse namen — onder invloed van onder meer televisie, films en buitenlandse reizen. Alle moderne buitenlandse namen in deze uitgave zijn in het Nederlandse taalgebied aangetroffen.

Dr. J. van de Schaar promoveerde op de ontstaansgeschiedenis van de Hollandse doop- en familienamen. Hij was rector van een scholengemeenschap en docent historische taalkunde. Deze uitgave van ‘Prisma Voornamen’ is herzien en uitgebreid door dr. Doreen Gerritzen. Zij is verbonden aan het Meertens Instituut voor onderzoek en documentatie van Nederlandse taal en cultuur. (EAN code: 9789049106003 ) (ID: 1001004010209947 J. van der Schaar) Ga je straks ook opnieuw naar school in Floriffoux ? Voornamen in Floriffoux

Terug naar school in Namen

Meestal wordt jouw item “Voornamen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante book in de regio van Floreffe (Belgi?).

Winkels in Floreffe

Er zijn veel manieren om een atlas aan te schaffen in Floriffoux.


Er zijn veel shops nabij Floreffe: marktplaats ….

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! www.buganala.nl Voornamen in Floriffoux