PRET Rugzak Denimized Hartje Navy (Wijnbergen) ☆☆☆

PRET Rugzak Denimized Hartje Navy in Wijnbergen

Polyester | Jongens en meisjes | Multi colour | 6,42 l

Rugzak Denimized

Deze rugzak is geschikt �chte little ladies. De Pr�t stylisten hebben met veel zorg het materiaal voor de collecties uitgekozen en er is veel aandacht aan details en afwerking besteed. De modellen zijn voorzien van hartjes,- vogelprints en applicaties. Met de vrolijke vogel ga je fluitend op pad. Of het nu een vakantie is, een dagje uit of naar school, de Pr�t rugzakken bieden voldoende ruimte voor alle essentials. De ritssluiting heeft een verlengd label, helemaal in Pr�t stijl en hierdoor gemakkelijk in gebruik, ook voor de allerkleinste vingertjes. Word je daar niet helemaal blij van?

De designs zijn hip en trendy, maar het materiaal kan ook nog eens tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te maken. Dus laat vuil en vlekken vooral de (speel)pret niet bederven! De gefoamde en in lengte verstelbare schouderbanden zorgen voor optimaal draagcomfort. De rugzakken hebben een groot binnenvak waar lekker veel in kan en een handig buitenvak met ritssluiting.

Kleur : Navy Materiaal : Polyester Breedte : 23 cm Hoogte : 31 cm Lengte : 9 cm (EAN code: 8712645235991 ) (ID: 9200000056167483 PRET) Ga je zo meteen ook terug naar school in Wijnbergen ? PRET Rugzak Denimized Hartje Navy in Wijnbergen

School gerief nodig? in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “PRET Rugzak Denimized Hartje Navy” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante baby in de streek van Epe (Nederland).

Bestellen? in Epe

Er zijn veel manieren om schrijf gerief te vinden in Wijnbergen.


Er zijn tal van winkels nabij Epe: dreamland ….

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! buganala.nl PRET Rugzak Denimized Hartje Navy in Wijnbergen