Piranha EMPEROR Bureau – Beuken – Laden – Opbergkast – PC 2b (Bronkhorst) ☆

Piranha EMPEROR Bureau - Beuken - Laden - Opbergkast - PC 2b in Bronkhorst

MDF

Wanneer een praktisch en weloverwogen ontwerp wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen, dan is het resultaat een bureau zoals Piranha’s EMPEROR, hier getoond in het beuken kleureffect.

Dit bureau heeft enkele handige extra’s. Een opbergkast voor de computer met een uitneembare plank, en aan de andere zijde twee compacte laden en een grotere lade voor A4-hangmappen (Esselte Pendaflex) zodat u voldoende ruimte hebt om uw papieren en documenten te bewaren. Net onder het bureaublad is aan elke zijde een open opbergruimte voor zaken die u dicht bij de hand wilt hebben. De soepel uitschuifbare toetsenbordhouder zorgt ervoor dat uw bureaublad zo leeg mogelijk blijft en dat uw armen tijdens het typen op een ergonomische positie blijven.

Dit modern computerbureau is gemaakt van hoogwaardig gemelamineerde houtvezel, met een poedergelakte stalen frame en voeten. Het bureaublad is ruim met een oppervlak van 121cm bij 61 cm en een hoogte van 76cm. De kast met deur aan de linkerkant heeft één verstelbare opbergplank en een ovaal ventilatiegat achterin. De ruimte binnenin is 27cm breed, 45cm diep en 53cm hoog.

De EMPEROR wordt geleverd in twee dozen, waarvan de eerste afmetingen heeft van 127 x 66.5 x 11.5 centimeter (29 kg) en de tweede doos afmetingen van 74 x 46 x 17 centimeter (23 kg).

Wij bieden op al onze producten 2 jaar garantie tegen productfouten zodat u met vertrouwen uw Piranha computerbureau kunt aanschaffen. (EAN code: 5060230841649 Exclusief gemaakt door Piranha Furniture) (ID: 9200000046770714 Piranha) Ga je straks ook terug schoolwaarts in Bronkhorst ? Piranha EMPEROR Bureau - Beuken - Laden - Opbergkast - PC 2b in Bronkhorst

Back to school in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Piranha EMPEROR Bureau – Beuken – Laden – Opbergkast – PC 2b” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante las Bureaus in de streek van Bronckhorst (Nederland).

Winkels in Bronckhorst

Er zijn veel manieren om een agenda aan te schaffen in Bronkhorst.


Er zijn veel winkels nabij Bronckhorst: marktplaats en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! buganala.nl Piranha EMPEROR Bureau - Beuken - Laden - Opbergkast - PC 2b in Bronkhorst