Nederlands-Portugees (Nij Beets) ☆☆☆☆

Nederlands-Portugees in Nij Beets

Nederlandstalig | Other Formats | 2003

Het Prisma woordenboek: al bijna een halve eeuw geprezen om zijn goede prijs/kwaliteitverhouding en om zijn handzaamheid.
Al even lang werken auteurs en redactie aan de inhoud: woordenschat en vertalingen, voorbeeldzinnen en andere informatie worden regelmatig getoetst en – waar nodig – aangepast.
Ook voor deze editie is de tekst opnieuw herzien. Er zijn honderden nieuwe trefwoorden toegevoegd: informatica, recht, bedrijfsleven, sport enzovoort blijven immers nieuwe taal ontwikkelen en Prisma ontwikkelt vanzelfsprekend mee.
Maar ook de bestaande informatie is onder de loep genomen. Waar nodig zijn trefwoorden, voorbeeldzinnen en hun vertalingen gemoderniseerd en aangepast aan nieuwe inzichten.
Zo blijven Prisma woordenboeken actueel en betrouwbaar.
Prisma Nederlands-Portugees: hét naslagwerk voor school, cursus en bedrijf. (EAN code: 9789071206313 ) (ID: 1001004001444167 M. Baltazar) Ga je binnenkort ook opnieuw naar school in Nij Beets ? Nederlands-Portugees in Nij Beets

Terug naar school in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Nederlands-Portugees” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede book in de regio van Opsterland (Nederland).

Waar? in Opsterland

Er zijn veel manieren om school materiaal te bestellen in Nij Beets.


Er zijn tal van winkels nabij Opsterland: marktplaats ….

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.buganala.nl Nederlands-Portugees in Nij Beets