MadPax Gator Luxe Rugzak / Laptoptas Zwart (Wolvertem) ☆☆☆☆

MadPax Gator Luxe Rugzak / Laptoptas Zwart in Wolvertem

Vinyl | Unisex | Zwart | 32 l

De MadPax Gator Luxe Zwart is een nieuwe sensatie op het gebied van rugzakken. Door het unieke ontwerp is de MadPax gator Luxe Zwart een rugzak / Laptoptas die altijd opvalt en al je vrienden jaloers maakt. De rugzak is perfect voor mee naar school te gaan en elk boek past in de vergrootte versie van de rugzak. De MadPax Gator Luxe Zwart Rugzak / Laptoptas Rood is ook geschikt voor het meedragen van een notebook met de breedte van 17 inch. De rugzak / Laptoptas is ook voorzien van twee vakjes aan de zijkant van de tas. Hierin kun je makkelijk kleinere spulletjes in stoppen, zoals een rekenmachine of een pen.
Met de schouder en borst – band kan je de rugzak makkelijk aanpassen op de manier die voor jouw het beste aanvoelt. De MadPax rugzakken zijn voor kinderen van elke leeftijd en ook de grotere kinderen kunnen er veel plezier aan beleven.

Kenmerken:

  • Zwart
  • 17 inch groot
  • Zijvakjes voor kleinere Spullen

(EAN code: 0688955848153 ) (ID: 9200000056219550 MadPax) Ga je straks ook terug schoolwaarts in Wolvertem ? MadPax Gator Luxe Rugzak / Laptoptas Zwart in Wolvertem

School gerief nodig? in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw item “MadPax Gator Luxe Rugzak / Laptoptas Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede sto in de regio van Meise (Belgi?).

Waar? in Meise

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te vinden in Wolvertem.


Er zijn tal van shops nabij Meise: marktplaats en ga zo maar door.

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.buganala.nl MadPax Gator Luxe Rugzak / Laptoptas Zwart in Wolvertem